اخبار استان ها

شهید حاج غفاری: همه خیرها در قرآن نهفته است

شهید حاج غفاری: همه خیرها در قرآن نهفته است
ایسنا/قم شهید حاج غفاری در وصیت‌نامه‌اش نوشت: ای برادران عزیزم هوشیار باشید و به چیزی غیر از اسلام و قرآن فکر نکنید. هرچه خیر و صلاح است در این کتاب نهفته است و شما نیز سعی کنید راه خدا را ترویج نمائید و در این راه از بذل جان و مال خویش دریغ نفرمایید.

شهادت را هنر مردان خدا عنوان کرده اند. هنری که فقط مردانی که رنگ و ریا را به کناری نهاده و اخلاص و خداشناسی را جایگزین آن کرده اند.
وقتی یک جوان پشت پا به تمام تعلقات دنیوی خود می زند و در راهی گام می نهد که می داند عاقبت دنیایی آن شاید چیزی جز مرگ در سخت ترین شرایط نباشد، دیگر نمی توان او را با هیچ عنصر مادی دیگری سنجید. هیچ عنصر مادی و دنیایی نمی تواند مفهوم شهادت را درک کند. هیچ عنصر مادی نمی تواند تحلیل کند که شهادت چیست و چرا باید به امر خدا به یک مفهوم کامل گردن نهاد و چشم سر بست و چشم دل را گشود، به روی عالی ترین مفهوم انسانی و الهی.
آرزو و آرزو داشتن برای هر جوانی یک مفهوم کاملا قابل شناخت است. آرزو داشتن برای جوانی که برای کاری که انجام می دهد برنامه دارد مبدل می شود به یک خواسته و رویکرد. کسی که ورزش می کند، یعنی می خواهند جسم اش را قوی کند تا در زندگی دنیایی خود از آن بهره ببرد. جوانی کردن در عین قدرتمند بودن و قدرت داشتن، یک ایدآل است برای همه کسانی که می خواهند زندگی خوبی در این دنیا داشته باشند.
جوانانی که از سال ۵۹ و پس از تجاوز صدام به ایران داوطلبانه وارد جنگ نابرابر با دشمنان جهانی و تا بن دندان مسلح رفتند، دنیا را جور دیگر درک کردند و جور دیگر طلب نمودند. آنها چیزی از دنیا فهم کردند که با فهم امروز جوانان ما متفاوت است. وقتی میهن شما تا این حد تهدید می شود و تنها خون و جان می تواند سرنوشت کشور و مردمان تان را تغییر دهد پس آنچه پیش روی شما است انتخاب بین ماندن و رفتن و عزت و بی عزتی است.
جوانان آن سالها هر کاری که میکردند و در هر مسیری که حرکت می کردند به دنبال طی کردن مسیری بودند که انتهای آن یا شهادت با عزت بود یا زندگی با عزت. چیزی به نام ترس و اضطراب و نگرانی در وجود هیچ کدام آنها نبود. آنها راهی را آغاز کرده بودند که انتهای آن فقط خوشبختی محض بود. خوشبختی ابدی مثل شهادت.
حسن حاج غفاری از همان جوانانی بود که زندگی اش را با همان میزان و معیار انتخاب کرده بود. او در چهارم تیر ماه سال ۱۳۴۵ در شهر مقدس قم به دنیا آمد در سایه محبت‌های پدر و مادر دوران کودکی را پشت سر گذاشت و وارد مدرسه شد و به فراگیری تحصیل پرداخت.حسن در ماه‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران همگام با سیل خروشان مردم در تمام راهپیمایی‌ها و مبارزات علیه رژیم پهلوی شرکت کرد تا انقلاب به ثمر نشست.
علاقه بسیاری به ورزش، به ویژه بدنسازی داشت و می‌گفت: در ضمن تقویت روح، انسان باید به پرورش جسم هم بپردازد.
ابتدا به فوتبال و سپس به والیبال روی آورد و با پیشرفتی سریع عضو تیم مدرسه شد و در مسابقات سراسری قم همراه با تیم مدرسه شرکت کرد.بعد از آن به ورزش‌های رزمی علاقه مند شد و به همراه شهید مصطفی علیزاده به فراگیری ورزش کنگ فو زیر نظر شهید غلامعلی قربانی پرداخت؛ با شهادت استاد، اراده و عزم شهید برای رفتن جبهه و جنگ با متجاوزان استوارتر گردید و در مرداد ۶۱ پس از طی دوره آموزشی به جنوب کشور اعزام شد.

در مرحله سوم عملیات محرم به علت اصابت ترکش خمپاره از ناحیه پا و دست مجروح شده و به پشت جبهه منتقل گردید.سرانجام در پنجم اسفند ماه سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در جزیره مجنون شهد شهادت را نوشید و در قطعه یک گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) قم آرام گرفت.
برشی از وصیت نامه شهید حسن حاج غفاری:
با درود و سلام بیکران به خمینی کبیر که به حق نجات بخش مردم ایران از استعمار و استثمار شرق و غرب است و سلام بر پدر و مادر عزیز و بزرگوار که تاجان در بدن دارم مشقت‌های آن‌ها را فرامــــوش نمی‌کنم.پدر و مادر عزیزم من بنا به فرمان خداوند و بنا به مسئولیتی که داشتم برای رضای خدا و برای نابودی دشمنان اسلام به جنگ کفار رفتم تا بتوانم کمی برای اسلام کمک کرده باشم و خدا را از خود راضی و خشنود کنم.
پدر و مادر عزیزم؛ من از شما می‌خواهم که مرا ببخشید چون ممکن است دیگر همدیگر را نبینیم.
ای مادرم کوه باش و چون کوه استقامت کن، لحظه‌ای از نام و یاد خدا غافل مباش در راه دین بکوش که هرچه بکوشی کم است و ای برادران عزیزم هوشیار باشید و به چیزی غیر از اسلام و قرآن فکر نکنید. هرچه خیر و صلاح است در این کتاب نهفته است و شما نیز سعی کنید راه خدا را ترویج نمائید و در این راه از بذل جان و مال خویش دریغ نفرمایید.
انتهای پیام

سورس :
https://www.isna.ir/news/1401061612515/شهید-حاج-غفاری-همه-خیرها-در-قرآن-نهفته-است

دکمه بازگشت به بالا