اخبار اجتماعیاخبار ورزشی

سیاست را وارد ورزش نکردم/ مدیران با جاه طلبی به جایی نمی رسند

سیاست را وارد ورزش نکردم/ مدیران با جاه طلبی به جایی نمی
رسند
سیدرضا صالحی‌امیری در مراسم تودیع و معارفه هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک اظهار  داشت: ۱۷۰۰ روز خدمت کنار جامعه ورزشی گذشت. از پیشکسوتان، وزیر ورزش، معاونان و روسای فدراسیون‌ها تشکر می‌کنم که همیشه در صف اول ورزش هستند. از اعضای جدید هیئت اجرایی و قهرمانان غرورآفرین و تمام همکارانم در کمیته ملی المپیک تشکر می‌کنم.
 
رئیس سابق کمیته ملی المپیک عنوان کرد: من همیشه تلاش کردم از مسیر دیانت خارج نشوم البته هیچ گاه خودم را از خطا دور ندانسته و نمی‌دانم. در این مدت حضورم سعی کردم ارزش‌های فرهنگی در ورزش توسعه پیدا کند و تلاش کردم به مسائل با رویکرد عادلانه نگاه کنم. انعطاف و گفت‌وگوی سازگار شرط غیرقابل انکار برای یک مدیر است. من همیشه منافع و مصالح ملی را مد نظر قرار دادم و از عنصر حاشیه پرهیز کردم چرا که اعتقاد دارم با نگاه جاه‌طلبانه و دستوری هیچ مدیری به جایی نمی‌رسد. همگان باید از این خصیصه‌های زشت دوری کنند.
 
صالحی‌امیری با بیام اینکه در طول ۴ سال گذشته هیچ تصمیمی را بدون مشورت انجام نداده، یادآور شد: باور دارم شرط اولیه حفظ آبروی فرد در حفظ آبروی دیگران است. در اموری که تخصص نداشتم ورود نکردم. هیچگاه مسائل سیاسی را در ورزش نیاورده و از دریچه سیاسی مسائل را مدیریت نکردم. در چهار سال گذشته هیچ موضع سیاسی ای نداشتم تا به ورزش آسیب نرسد. در این چهار سال منافع اقتصادی و مالی ای را برای خود تعریف نکردم. من از کسانی که بر گردن من حق دارند، طلب عفو و بخشش دارم.
 
 

صالحی‌امیری اظهار داشت: روز اول که کارم را آغاز کردم، اصحاب رسانه را تکریم کردم و روز آخر هم این کار را انجام می‌دهم. برای مدیران عزیز همین رهنمود را دارم که اگر بناست ورزش در متن جامعه جاری باشد، رسانه حلقه این اتصال است. من در مدت حضورم خوشبختانه عملکرد سازمان و رئیس را تدوین کردم و آن را در قالب کتابی منتشر خواهم کرد.
 
وی ادامه داد: من چند کار اساسی را در دوران مدیریتم دنبال کردم. اول اینکه ورزش ایران بی‌ثباتی و حاشیه دیده بود و تلاش کردم ثبات را در ورزش قهرمانی ایجاد و از حاشیه پرهیز کنم. از این رو ستاد عالی بازی‌ها را به ریاست وزیر ورزش و جوانان تشکیل دادیم و کمیته ملی المپیک و پارالمپیک هم در کنار این ستاد بودند. نکته دوم این بود که تلاش کردم دو ساحت را در ورزش ایران تقویت کنم. ساحت اول، مادی و تلاش برای رسیدن به سکوست و ساحت دوم مرام پهلوانی، اخلاقی و معرفتی. در ۱۷۰۰ روز تلاش کردم ساحت دوم و چهره فرهنگی ورزش قهرمانی را تقویت کنم.
 
صالحی‌امیری افزود: نکته سوم بردن ورزش در متن جامعه بود. ورزش قهرمانی باعث نشاط ملی می‌شود. ما نیازمند رسانه‌ها بودیم که کمک کنند و تا حدودی اتفاق افتاد. نکته آخر این است که تلاش کردیم مرجعیت کمیته را در سطح بین‌المللی ارتقا بدهیم، فدراسیون‌های جهانی و شورای المپیک آسیا و کمیته بین‌المللی المپیک، ما را به رسمیت بشناسند و از مدعیان آسیا، کشور‌های اسلامی و المپیک هستیم. من باور دارم که در المپیک پاریس نتایج خوبی خواهیم گرفت. زیرساخت‌های آن فراهم شده است و اکنون هم بهترین ارتباط را با کمیته بین‌المللی المپیک داریم.
 
صالحی‌امیری راجع به بودجه کمیته ملی المپیک گفت: ما بودجه را از ۳۰ میلیارد به ۳۰۰ میلیارد رساندیم که باید در پایان دوره چهار ساله به هزار میلیارد برسد و در این صورت می‌توانیم مدعی باشیم که می‌توانیم نیاز‌های ضروری فدراسیون‌ها را فراهم کنیم.
 
رئیس پیشین کمیته ملی المپیک در مورد دیگر اقدامات کمیته ملی المپیک گفت: از ظرفیت نخبگان در بیشتر کمیسیون‌ها استفاده کردیم که اتاق فکر ما بودند. موزه ورزش را ایجاد کردیم تا نشان بدهیم ورزش ایران تبار دارد. تاریخ شفاهی را تدوین کردیم و خدمات رایگان به فدراسیون‌ها دادیم، چون حق نداریم با فدراسیون‌ها معامله کنیم.
 
صالحی‌امیری در مورد اینکه خسروی وفا اعلام کرده که از وجودش در کمیته ملی المپیک استفاده می‌کند، تأکید کرد: خسروی وفا شخصیت ممتازی است و شخصاً معتقد بودم حضورش می‌تواند مسیر را ادامه دهد. شش بار به او مراجعه و خواهش کردم ثبت‌نام کند. به این کمیته خوش‌بین هستم. من به خسروی وفا تعهد اخلاقی دارم و تجارب پنج ساله را بدون منت در اختیار او و هیئت اجرایی جدید می‌گذارم. البته روزی اظهار رضایت می‌کنم که ببینم قهرمان‌ها در المپیک پاریس می‌درخشند.

منبع :
https://www.yjc.news/fa/news/8229787/سیاست-را-وارد-ورزش-نکردم-مدیران-با-جاه-طلبی-به-جایی-نمی-رسند

دکمه بازگشت به بالا